Žene neće biti ravnopravne sa muškarcima dok ne urade ovo

Ako si žena ili devojka (ili imaš žensku osobu u svom životu i želiš da bude jaka) moraš da pročitaš ovaj članak. Jer žene neće biti ravnopravne sa muškarcima dok ne urade ovo. Vrlo je jednostavno, ali je toliko duboko usađeno da ga je teško promeniti. Pročitaj o čemu se radi i biće mnogo lakše. (UPOZORENJE: Govoriću otvoreno, pa ću i koristiti vulgarne reči. Bez tabua, bez ustručavanja. Jebe mi se za stil. Ovo je mnogo važnije!)

Ko je pratio naš rad na Mudracu, verovatno zna da smo se nakon završenih studija i kraćeg radnog staža preselili u Crnu Goru. I to je jedan od najboljih poteza koji smo napravili u dosadašnjem životu! Ne samo zato što nam je od tada život mnogo rasterećeniji, što smo okruženi prirodom, već i što radimo mnoge i različite stvari. Od kopanja po bašti, preko turizma i angažmana u medijima, pa sve do obrazovanja dece i odraslih.

Crna Gora je napravila veliki napredak u poslednjih 20ak godina. Na mnogim poljima. Od jedne „zapostavljene“ SFRJ republike, stigla je do mnogih stvari kojima ostale republike još uvek teže. Neću više o politici. Ovo naglašavam jer je nama (autorima Mudraca) ta tranzicija „dala“ veliko iskustvo – priliku da radimo sa ljudima koji sprovode i trpe drastične promene u svom okruženju i svom ponašanju. Ali ima jedna stvar koja mi još uvek bode oči. A to je odnos prema ženama.

Jeste, napreduje se i tu, ali… Možeš li da zamisliš da u 21. veku jedan javni i veoma popularni medij, u želji da pohvali jednu ministarku, napiše da je ona „čovjek žena“!

„Čekaj, šta hoćeš da kažeš?“ – sigurno ti nije jasno, jer normalnoj osobi to ne može da bude normalno. Hoću da kažem da se muškarci postavljaju u superioran položaj u odnosu na žene, i da žene mogu da budu „ravnopravne“ ako postignu baš-baš veliki uspeh. (Zapravo, nisu ravnopravne ni tada, ali su kao slabiji muškarci.)

Znam šta misliš: WTF!? Da li su ovi ljudi normalni?! – ja sam se zapitao.

Sve znam… Znam da se u ruralnim mestim još uvek smatra da čovjek nema đece ako nema sinova. Znam da se i u razvijenijim delovima imovina i dalje ostavlja isključivo muškarcima. Ali stvarno… Koliko treba da ti je izopačeno poimanje žena, danas kada imamo internet, pa da uradiš tako nešto?!

Šta kažeš? To nije samo u Crnoj Gori? (Što bi rekao Radovan III… „Ajde?!“) Naravno da nije. Ni Srbija, ni Hrvatska, ni Bosna… Pa onda… USA, UK, Rusija, Kina, Indija, Meksiko, Brazil… Ma, bre, gde god se osvrneš naćićeš gomilu sličnih primera. Za mene su najbolniji primeri batinanja žena (Alo bre!) i abortusi koji su urađeni jer se na ultrazvuku nije video kurac.

Ja imam ženu, ćerku, seste, drugarice… I želim da se one nikada ne sretnu sa takvim stvarima. Nikada nikada!

I zato sam razmišljao, i razmišljao, i shvatio sam kako saseći ovaj problem u korenu. Shvatio sam gde je greška u našim glavama i kako da je ispravimo! Kao što rekoh, veoma je prosto, i sigurno će se stvari promeniti čim žene počnu da rade ovo:
Žene treba da jebu. Tačka.

Hajde, zapitaj se – koga i kada si jebala prošli put? Bilo kada. Bilo gde.

Hajde, ne ustručavaj se. Kaži koga si jebala?

Ne s kim si se seksala ili jebala! Koga si TI jebala?!

Ja ću ti kažem… Nisi nikoga jebala! Jer muškarci jebu. I dok to rade samo muškarci, stvari se neće promeniti. Znači, moraš da počneš da jebeš!

Verovatno već radiš „ženske“ poslove – usisavaš, peglaš, kuvaš… Pa, kaži mi…

Radi li pegla ako je ne utakneš u struju? Radi li bilo šta bilo gde ako „muški“ deo – onaj koji štrči – ne utakneš u ženski? Ne radi.

Čekaj… Zašto ih prave tako da budu muški i ženski? Zato što su muški bezopasni!

Uzmi utikač i videćeš da je „muški“ deo ogoljen – dakle bezopasan. Možeš da ga uzmeš u ruku, da ga uturiš gde hoćeš, ništa ti se neće desiti. „Ženski“ (onaj zatvoreni, nedostupan) je onaj koji može svašta da ti uradi i bez kojeg je „muški“ beskoristan.

Žene su moćnije od muškaraca. Priroda ih je tako postavila. (I sama je majka, Priroda.) Bez žena muškarci mogu samo da mlate svojim „spravama“ i da se jebu u dupe. Bez žena ne bi ni postojali (sve na svetu rodila je majka)!

Pa, hajde onda da im jebemo sve po spisku! Razumi da te je priroda stvorila kao moćnu (opasno moćnu!), neophodnu i neprocenljivo važnu jedinku!

Mani ustručavanje i samokontrolu!

Kada želiš da vodite ljubav, kaži mu da hoćeš da ga jebeš.

Kada hoćeš da se poveriš/pohvališ drugarici, kaži joj koga si pojebala.

I videćeš kako će stvari da se promene.


Објављено

у

од

Ознаке:

Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *