Ko vas spotiče u ostvarivanju ciljeva?

0
94
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Wallpapers-1920x1080.jpg

Uzbuđenje u prostoriji za sastanke je bilo takvo da je obezbeđenje moralo da smiruje i kontroliše situaciju. Svi su pomislili: ”Ko je taj čovek koji je ometao moj napredak? Pa, barem je umro.” Kako su prilazili i provirili u sanduk tako bi ostajali bez komentara. Stajali su pored, šokirani, u tišini, kao ih je neko duboko dirnuo u dušu. U sanduku se nalazilo ogledalo i svako ko je pogledao, mogao je da vidi sebe.

Pored ogledala stajao je natpis na kome je pisalo: ”Postoji samo jedna osoba koja je u stanju da postavi granice vašeg napredovanja: To si TI. Ti si jedina osoba koja može da unese revoluciju u svoj život. Ti si jedina osoba koja može pomoći sebi. Tvoj život se ne menja kada se tvoj šef promeni, kada se prijatelji promene, kada se tvoja ljubav promeni, kada se tvoja kompanija promeni. Tvoj život se menja kada se TI promeniš, kada prevaziđeš svoja ograničena verovanja, kada shvatiš da si jedini odgovoran za svoj život. Najvažniji odnos koji imate u životu je onaj odnos koji imate sami sa sobom.

POUKA:
Svet je kao ogledalo, svakome pokazuje odraz misli u koje snažno veruje. Svet i tvoja realnost su poput ogledala koje leži u sanduku, koje pokazuje svakom pojedincu smrt svojih sposobnosti da zamisle i stvore svoju sreću i uspeh. To je način na koji se suočavaju sa životom koji zaista čini razliku.

Foto&Video&Tekst preuzeti sa portala ForensicSoul
Izvor: ForensicSoul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here