Četiri zakona stvaranja

0
111

187.jpg

Postoje samo četiri zakona stvaranja koji vam omogućuju da iskusite sve što doživljavate. Ne možete mnogo učiniti u vezi sa tim. Kada je reč o ovim zakonima, ne govorimo o tipovima zakona kakve imate na planeti, sva ta pravila i regulacije koja se mogu prekršiti ili promeniti ili ponovo ispisati ili ignorisati. Ideja je da, čak i mimo onoga što mnogi od vas zovu “zakoni fizike”, jer su čak i oni svojstveni samo vašoj određenoj univerzalnoj stvarnosti i u drugim dimenzijama, mnogi od tzv. zakona koje ste označili, se ne mogu primeniti. Govorimo o pravim zakonima. Pravi zakoni se ne mogu prekršiti, to je nemoguće. I ova četiri zakona daju strukturu čitave Kreacije.

Zakon 1 – VI POSTOJITE
Zakon broj jedan – vi postojite, to u stvari znači, logički, ako sada postojite, uvek ćete i postojati i uvek ste i postojali. Zbog toga, možete promeniti oblik ali ćete uvek postojati na neki način, u nekom obliku i formi. Postojanje je jedina osobina koju postojanje ima… ono ne zna kako da postane ne-postojanje. Nepostojanje je već puno svega onogo što ne postoji, tako da nema prostora u nepostojanju za ono što postoji. Ono što postoji ima samo jednu osobinu – da bude i stoga je to jedina stvar koja će uvek biti. Ako postojite, uvek ćete i postojati pa… opustite se.

Zakon 2 – JEDNO JE SVE I SVE JE JEDNO
Ovo jednostavno znači da svi delovi zajedno oblikuju jedno, a jedno jeste jedno i istovremeno se zna kao svi delovi. Šta ovo znači, da Kreacija nije odvojena od Kreatora već je napravljena od Kreatora i nema ničega van toga. Sve što postoji, svaka i najmanja osoba, mesto, stvar, svaki i najmanji koncept, deo, je deo jedne iste celine i, takođe, holografski, svaki pojedinačni deo je Celina koja se izražava kao njen deo.

Zakon 3 – ONO ŠTO DAJEŠ JE ONO ŠTO TI SE VRAĆA
Vrlo je jednostavno. Energija koju emitirate, zasnovana na vašim verovanjima, emocijama, ponašanju. Vibracija frekvencije koju vi dajete je ono što određuje vrstu stvarnog iskustva koje imate jer fizička stvarnost ne postoji osim kao odraz onoga što čvrsto verujete da je istina za vas. To je sve ono što je fizička stvarnost. Ona je bukvalno kao ogledalo. Ako gledate u ogledalo i vidite svoje “obešeno” lice na njemu, znate da nećete otići do ogledala i terati ga da vam se odraz nasmeši. Znate da ako želite videti odraz koji se smeši, prvo se vi morate nasmejati. Ne postoji drugi način da promenite odraz a da se vi prvi ne nasmešite. Ali, isto tako možete razumeti da kada vi, u suprotnom, odlučite da se nasmešite, odraz nema drugog izbora nego da vam uzvrati osmehom. Ideja je da shvatite da je fizička stvarnost veoma slična ogledalu i neće se promeniti dok se prvo vi ne promenite. I ako vi to učinite, nema drugog izbora nego da se prilagodi, jer je to samo izraz onoga što dajete.

Zakon 4 – PROMENA JE JEDINA KONSTANTA I SVE SE MENJA
Svako iskustvo koje ste imali, sada imate ili ćete ikada imati, se zasniva na kombinaciji ova četiri zakona do različitih nivoa. To je to. Sada, ideja je da razumete, opet je da, kada sebi dozvolite da birate, vaši izbori se zasnivaju na vašoj motivaciji, a vaša motivacija je zasnovana na vašim definicijama. Ovo je drugi način da objasnimo proces koji se sastoji iz tri dela. Vaše ponašanje, vaši izbori su zasnovani na vašoj motivaciji, vašim emocijama koje potiču iz vaših definicija, koje su vaša verovanja. Svaki put kada pravite izbore, pravite ih jer ste motivisani da tako izaberete. Motivacija ima dva dela u sebi. Ovo je sve što je vezano za motivaciju: Vi ćete uvek, u svakom pojedinačnom slučaju, birati ono što procenjujete da je izbor koji je najbliži zadovoljstvu, a najudaljeniji od bola. To je cela vaša motivacijska snaga.

Ali, izabraćete ono što SAGLEDAVATE kao najbliže zadovoljstvu, a najudaljenije od bola i tu upadaju definicije jer samo ono što definišete kao verovanje da je zadovoljavajuće ili bolno, će biti motivi da napravite izbore u skladu sa tim verovanjem. Mnogo puta možete izabrati stvari koje na jednom nivou izgledaju kao destruktivne za vas, ali ako nastavljate da ih birate, to jednostavno znači da negde u vašem sistemu verovanja imate definicije koje kažu da, bez obzira na to koliko je bolno da nastavite sa tim izborima, nekako ih definišete kao manje bolne od pravljenja bilo kog drugog izbora. Zato je tako moćno da stupite u kontakt sa vašim sistemom verovanja, jer kada saznate zašto nešto definišete kao zadovoljavajuće ili bolno i promenite definiciju, odmah ćete promeniti i motivaciju i odmah ćete promeniti i izbore koje pravite. Zato što ste svi vi motivisani ljudi, nikome od vas ne fali motivacije, niko nema manjak poverenja, samo je stvar u tome čemu poklanjate svoje poverenje i prema kojoj definicij ste motivisani da delujete.

Ovako pojednostavljujete stvari u svom životu, shvatajući da od osnova naviše – od definicije preko motivacije do izbora, od verovanja preko emocije do ponašanja. Poslednja stvar koju ćemo uključiti u ovaj komplet alata je ideja o kojoj smo počeli da pričamo skoro, koja je i iznad i ispod ideje verovanja, a to je jednostavno poznavanje, koja dolazi od ideje predaje, otpuštanja. Mi shvatamo da zbog mnogih definicija koje imate na ovoj planeti vezane za reč PREDAJA, mnogi će je označiti kao gubitak neke vrste ili nedostatak kontrole, ali ne radi se o tome. Predaja, ako možemo da koristimo našu definiciju, je otpuštanje koncepta toga što mislite da biste trebali da budete i da budete ono što zaista jeste, jer ono što ste vi su neograničene mogućnosti i kada dozvolite sebi da se predate ideji i iskustvu koje ste stvorili po slici beskonačnog, što znači da ste i vi takođe beskonačne mogućnosti, tada će fizička stvarnost, koja je samo ogledalo, odraziti te neograničene mogućnosti nazad ka vama u vidu sinhroniciteta koji se prirodno pojavljuju u vašem fizičkom svakodnevnom životu. Dakle, predaja je u tom smislu prihvatanje vašeg kompletnog bića a ne njegovo napuštanje, kao što su mnogi uvereni kroz definicije koje vam je obezbedio vaš svet, a koje samo služe tome da vas ograniče.
Pratite vašu radost, pratite vaše uzbudjenje do granica vaših najvećih sposobnosti. Osećaj koji zovete radost, osećaj koji zovete uzbuđenje, osećaj koji zovete bezuslovna ljubav je frekvencija energije koja predstavlja vaše prirodno, istinsko, suštinsko, originalno biće. Kada delujete po okolnostima i mogućnostima koje sa sobom nose najviši nivo ove radosti, najviši nivo uzbuđenja kažete da imate vere da preduzmete korake i delujete u skladu sa vašim istinskim bićem i radeći tako vaša fizička stvarnost, ogledalo će vas podržati, jer nema drugog izbora da ne učini tako. Ovo su principi koji kompletiraju alat za manifestaciju i promenu.

Original: zakonprivlacnosti.com

Foto&Video&Tekst preuzeti sa portala ForensicSoul
Izvor: ForensicSoul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here