Koji horoskopski znaci umeju da se našale?

0
1027

smeh-astro

Koji horoskopski znak je najduhovitiji i kako se šale horoskopski znaci? Koji znaci ne umeju da prihvate šalu, a na čiji račun se ne smete šaliti?

Ovan

Njegov humor prilično arogantan, jer voli često da ismejava druge. On se glasno smeje i ne prihvata lako šale na svoj račun. Glasno se smeje, a kad on ispriča šalu svi moraju da se smeju. Ima veliki ego, a šale su mu često okrutne.

Bik

Ovaj znak ima suptilan humor. On nikada neće biti nepristojan. Prihvata šalu na svoj račun, ali ne voli grube šale.

Blizanci

Oni su rođene šaljivdžije. Šale su im u skladu s karakterom. Oni su inteligentni, pa im je takav i humor, ali ne vole neukusne šale. Oni su jednostavno pravi cirkus.

Rak

Ovaj znak voli šale, ali ih pre sluša, nego što ume da ih ispriča. Ne voli da vređa druge, a ni grube i nepristojne šale. Ukoliko bi Rakovi bili komičari, ne bi se hleba najeli od tog posla.

Lav

Naravno da Lav voli da bude u centru pažnje zbog svega, a ako nema šta drugo da kaže on će lako smisliti dobru foru ili vic. Lav je zabavljač i voli da vodi glavnu reč. Zna da zasmejava ljude oko sebe, ali ne voli da bude klovn, zato nikad neće pričati glupe fore i izigravati klovna.

Devica

Ona nije za šalu, teško će ispičati vic, ali je samo po sebi smešna i kad to ne želi biti. Ona je suptilna i ne voli glasno da se smeje, zato često deluje stidljivo.

Vaga

Ovaj znak zna biti često neozbiljan, što ga čini veoma zabacvnim. Vage nikada neće biti vulgarne. Čak i u tragičnim i ozbiljnim životnim situacijama znaće da nasmeje i oraspoloži druge.

Škorpija

Ona je prilično duhovit znak. Vole crni humor i šale na svo ili tuđi račun.

Strelac

Strelac je izuzetno duhovit i veoma optističan. Voli društvo, a često koristi humor kako bi okupio sve oko sebe.

Jarac

Ovaj znak ne zna na pravi način da se našali. Njihove šale ćete teško razumeti. Ozbiljni su i inteligentni, pa ih zato mnogi teško razumeju njihove fore.

Vodolija

Vodolija zna da vas nasmeje svakom svojom izjavom. Jako su inteligentne zbog čega svi vole njihove šale.

Ribe

Ribe se smeju tuđim šalama, ali teško da će se one našaliti. Nekada su previše stidljive, ali često imaju dobre fore.

Autor: Marija JovanovićMarija Jovanović – Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Izvor: http://www.luftika.rs/koji-horoskopski-znaci-umeju-da-se-nasale/

LEAVE A REPLY