Zec u odnosu na druge znake

0
164
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

European Rabbits, Bunnies, Grass, Wildlife, NaturePARTNERI ZECA

Pacovi ne rade sve sa osećanjem, a to smeta zecu. Pacovi bi morali da se povuku, ako žele da zec bude zadovoljan.

Bivol se dobro podnosi sa zecom. Za oboje je porodica sigurno skrovište, u koje se mogu povući, ako napolju besni oluja.

Tigar i zec potiču iz različitih svetova. Prvi je pun snage, a drugi prava duša — suprotnosti, koje se međutim, na duže vreme sve manje privlače.

Zečevi se međusobno najčešće svađaju zbog voljenog novca. Ali u njihovom prijatnom domu ima mnogo kutaka, u kojima svojim osećanjima mogu pustiti na volju.

Zmaj uopšte nije tako loša za zeca gladnog ljubavi, koji se divi duhu zmaja, i koji se veoma ugodno oseća na strani jačeg.

Zmija okružuje zeca sa veoma mnogo ljubavi. U seksu su oboje na istom nivou. Da li je to dovoljno, pokazaće se, ako zmija malo skrene.

Konj je veoma samouveren i oseća se nadređenim u odnosu na zeca. Osim toga, konju je potrebno prostranstvo da se izjuri, zečevi, naprotiv, radije čuče u svom domu.

Koza se najbolje podnosi sa zecom, jer je u istoj meri osećajna i privržena kući. Na duže vreme bi se svakako dosađivali.

Majmun unosi život u dom zeca. A zecu se to dopada. Majmun ga razvedrava, a to je potrebno dobrodušnom zecu.

Petao voli da se govori o njemu i previđa zečića, koji bi želeo da mu se približi. Morao bi dosta da se promeni, da bi postao miljenik zeca.

Psu je potrebno onoliko ljubavi, koliko i zecu. To bi moglo da bude presudno za jednu trajnu vezu. Samo što se zec duri, kad pas kevće.

Izvor: http://kineskihoroskop.blogspot.com/2010/09/zec.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here