Majmuni u vezama

0
199
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Monkeys, Chimpanzees, Savages, Group, Family, Affection

PARTNERI MAJMUNA

Pacovi su razigrana bića, što majmuni vole. Osim toga, oni shvataju luckaste šale majmuna, kao ćudljivi dodatak saputnika vrednog ljubavi.

Bivol
je za skakutavog majmuna tako uzbudljiv, kao lutke u muzeju voštanih figura. Bivol je vezan za zemlju, dok se majmun pentra ka visinama.

Tigar
sasvim ne razume šalu — naročito, ako je na njegov račun. Tigar i majmun se često svađaju, ali uvek s puno ljubavi slave pomirenje.

Zec
vrti glavom i smeje se kada majmun pravi ludorije. Kod zeca majmun nalazi dom, koji mu otvara vrata za svet.

Zmaj majmuna nikada neće razočarati u ljubavi. U kući zmaja i majmuna može biti veoma nemirno, a onda jedno od njih mora da povuče kočnicu za slučaj opasnosti.

Zmija je za majmuna u svakom pogledu veća za čitav broj, što njemu prija. Ali samo s humorom se zmija ne može pridobiti.

Konj s majmunom rado igra, i one intimne strastvene igre, koje se završavaju pred oltarom. Oboma treba poželiti, da medeni mesec večno potraje.

Koza često ne miriše majmuna, jer je on suviše površan. Kad bi joj ponudio negovani dom, već bi ponešto bilo bolje.

Majmuni se međusobno strastno vole i uvek pronalaze nove ljubavne igre; Oni samo ne treba da preteruju, nego da se u pravo vreme prebace na ozbiljnu stranu života.

Petla majmun po pravilu očupa, ispeče na ražnju i sladi se njime. Ono što je tu smešno: petlu se ovo dopada! Ako to nije ljubav . . .

Pas
se može izuzeti, kada ima svoj dan. Desi se da i on ima svoj dan. Majmun to brzo primeti, ali, da li je to dovoljno za ceo život?

Svinja
majmunu donosi sreću, ali i ovakva svinja, koja donosi sreću, želi da joj se nešto ponudi. U tom pogledu duhovitom majmunu ponekad ponestane daha.

 

Izvor: http://kineskihoroskop.blogspot.com/2010/09/majmun.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here