Konj i njegovi partneri

0
260
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

PARTNERI KONJA

Pacov se jedva može naći uz konja. Oni bi jedan od drugog mogli da uče, konj od pacova, kako se šarmantno provlači kroz život, a pacov od konja, kako se uživa život.

Bivol je takođe gladan uživanja, kao i konj. To ipak nije dovoljno da se izjednače temperamenti — lagana postojanost bivola i neobuzdanost konja.

Tigar i konj — to obećava vatreno partnerstvo. Zajedno mogu da naprave karijeru ili da propadnu, jer suviše rizikuju.

Zec u početku smatra da je konj privlačan i vedre naravi, sve dok ne oseti aroganciju, s kojom konj gleda na malog zeca.

Zmaj dozvoljava da konj radi šta hoće, sve dok ne počne da mu ide na živce svojim egoizmom. Uprkos tome, ovo partnerstvo je uspešno dok traje.

Zmija se sama uvlači u srce konja. Ali ona će ostati ovde, sve dok konju uspeva da izigrava ravnopravnost.

Konji između sebe sve rade u galopu. I može se s punim pravom tvrditi, da je u većini njihovih veza sve u redu.

Koza ima isti smisao za romantiku kao i konj. Izgleda kao da konju uvek nesebično povlađuje, ali to samo tako izgleda.

Majmun sa konjem vodi bezbrižan život. Vole se, zabavljaju i po mogućstvu ostaju površni. Jedna ne naročito ozbiljna veza.

Petao traži konja, nalazi ga i ide s njim po svetu, jer nijednog ne drži mesto. Skoro da nema dosade, ali ponekad ima svađe.

Pas je zaštitnik — konj će se s njim prijatno osećati. Čak će se usuditi na skok iz dosadne svakodnevnice, pas će to razumeti i ostati veran.

Svinja voli udobnost, a konji najuzbudljiviju stranu životota. Tu se puno toga ne slaže — kad ne bi bilo ljubavi, koju oboje, i pored svih suprotnosti, osećaju jedno za drugo.

26

Izvor: http://kineskihoroskop.blogspot.com/2010/09/konj.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here